nieuws

WYD-logo+words_200x100(72dpi)

 

 

 

Op zondag 22 februari 2015 is het Wereld Yoga Dag. Over de hele wereld wordt tijd vrijgemaakt voor yoga. Duizenden mensen begeven zich op de yogamat voor een goed doel. De yogales wordt gegeven tussen elf uur `s ochtends en één uur `s middags. Dit gebeurt in elke tijdzone over de hele wereld, zodat er wereldwijd een 24-uurs yogamarathon zal plaatsvinden.

Samen met mijn collega-yogadocent, Miranda van Oostrom (Yoga Lingewaard), zal ik deze dag twee lessen verzorgen voor Stichting Make-a-wish. Dit is een organisatie die zich inzet om de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling te laten gaan.

Zie: http://www.makeawishnederland.org

Iedereen is deze dag welkom. Misschien heb je nog nooit yoga beoefend, maar ben je nieuwsgierig naar wat yoga is en wat het voor je kan betekenen. Wellicht beoefen je al jaren yoga en ben je benieuwd naar de hatha-yogalessen in Saswitha-stijl, waarin beide docenten zijn opgeleid. Geef je op voor één van de lessen.

De lessen worden gegeven om 11.00u en om 12.30u in de ruimte van Yoga Blossom. Deze ruimte bevindt zich op de eerste verdieping van Cuperstraat 9 in Bemmel (in het voormalige schoolgebouw van basisschool De Regenboog).

Kosten: vrijwillige gift voor Stichting Make-a-wish.

Graag van te voren opgeven. Bel 06-20582505 of mail naar info@yogablossom.nl.