algemene voorwaarden

Als deelnemer volg je de yogalessen bij Yoga Blossom op basis van een 'tien-strippenkaart'. De 'strippenkaart' is 12 weken geldig.  (Schoolvakanties en feestdagen tellen natuurlijk niet mee in deze 12 weken.)

Je geeft je op voor een bepaalde dag en tijdstip, maar als er plaats is, kun je altijd een les inhalen op een andere dag of tijdstip.

Het is mogelijk een proefles te volgen om te kijken of de manier van lesgeven bij Yoga Blossom bij jou past.

Het is mogelijk om losse lessen te volgen (mits er plaats is). Het tarief voor een losse les staat op de website onder lessen.

De tarieven worden voor het begin van ieder cursusjaar bekend gemaakt, zijn opvraagbaar en in te zien op de website (www.yogablossom.nl).

Vakanties en feestdagen staan aangegeven in het lesrooster op de website.

Bij verhindering van de docent zorgt de docent voor een vervanger of vindt er restitutie plaats van het lesgeld voor die betreffende les.

Een les die je mist en tijdig hebt afgemeld, kun je in dezelfde lesperiode inhalen (mits er plaats is). Gemiste lessen kunnen niet worden meegenomen naar een volgende lesperiode.

Yoga Blossom aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijk en/of geestelijk letsel of blessures, verlies of schade, die verband houden met het volgen van lessen en/of deelname aan workshops bij Yoga Blossom.

Je volgt de lessen op eigen risico. Om het risico op een blessure zo klein mogelijk te maken adviseert Yoga Blossom  het volgende:

  • Raadpleeg een arts voordat je met lessen begint als je er niet zeker van bent dat je helemaal gezond bent, of als je zwanger bent.
  • Als je een blessure hebt, of een ander lichamelijk ongemak, meld dit dan altijd vóór aanvang van de les of workshop.
  • Luister goed naar de signalen van je lichaam en handel hier zorgvuldig naar.
  • Voer de oefeningen zorgvuldig uit en houd rekening met je lichamelijke beperkingen.
  • Voer geen oefeningen uit die pijnlijk voor je zijn.
  • Stel vragen wanneer je een oefening niet begrijpt.
  • Voer tijdens de menstruatie geen omgekeerde houdingen uit.